lördag 10 april 2010

Dom senaste dagarna

Har ju inte uppdaterat bloggen på ett par dagar, så nu är det väl hög tid att göra det!
Glömde ju skriva att det inte var någon fara med lillens öron, allt så bara bra ut så läkaren trodde att det var tänder på G för då brukar dom klia sig lite runt käkarna och mot öronen.
Så det är bara att spana efter smågaddarna ;)
Ante for igårnatt till Gävle för att hämta hem en bil, blev en Volvo V40 T4 -03. Väldigt fin! Alltid lika nervöst när man ska ha lillen själv på natten, för blir det nå jävulskap så brukar det bli den tiden...Men gick bra även om han vaknade till lite fler gånger än vanligt. Nästa helg är det dags igen för då har Ante personalfest och ska sova på teg.

Idag var vi och hälsade på Gunilla i deras nya hem, jättefint hus med två otroliga kakelugnar! Lillen var på hyfsat humör men blev så trött efter ett tag så vi packade ihop och tuffade hemmåt. Han hängde bälte rätt snabbt så jag tog en omväg förbi Maxi så han kunde få sova lite längre. När vi kom hem så sov han fortfarande riktigt tungt så tog ut babyvakten och lät han sova knoppa vidare. Gick och kollade till honom var 5:e minut och sen till slut! Efter ca 1 timme så vaknade han, stackarn var helt pooped!
Det är så roligt att se Harry i gåstolen, han tycker det är så kul! Har som kommit på ungefär hur man ska göra för att ta sig fram och snurra runt men det går ca 15 steg/1 steg fram ;)
La honom på mage på golvet och en leksak framför honom, och då började han försöka ta sig dit men han åkte ju bara bakåt. Men ändå! :)

Några bilder från dom senaste dagarna!


(foto: faster)

(foto: faster)

(foto: faster)

Nu sitter man ganska bra själv

Den populära gåstolen

2 kommentarer:

  1. är det sant? :) vad kul! de våra närmaste vänner. ja, han har verkligen vuxit till sig. varför var ni på barn fyra? det visste jag inte ens...

    SvaraRadera
  2. Ok,då förstår jag. jag tror nu när du nämner det att du sa nåt om det när vi sågs första gången... hmm! jag har verkligen blivit glömsk på senaste!

    tänkt att han tagit i kapp Chanelle tom som är äldre! han är riktigt bastant kille, stark som bara den! :) det är kul att det gått så bra för honom trots omständigheterna.

    vi ses på simmet idag.. förresten kommer du på fredag? :)

    SvaraRadera