onsdag 7 april 2010

Tråkig onsdag

Eftersom Ante behövde bilen idag, var vi tvungna att vara hemma hela dagen. Gick rätt bra ändå, passade på att tvätta lite, baka en paj och dona lite. Lillen tror jag tyckte det var ganska tråkigt så vi tog en promenad och gick nästan till Sävar! Riktigt skönt!
Så kan man äta paj sen med gott samvete ;)

Men som vanligt så vägrar han sova sista eftermiddagsluren och blir supertrött. Till slut så blev det att fylla upp badbaljan och låta honom plaska på där en stund. Då blev han på väldigt bra humör :)
Gjorde som Valdemars mamma och la en handduk i baljan som han kan sitta på utan att glida runt med rumpan. Roligare nu när han kan sitta själv i badet så han kan ha några leksaker. Tror jag ska ta och köpa en badanka till helgen!
Idag kom Harrys nya badbyxor, jättefina! Svarta med vita krokodiler på från Imse Vimse, sen är det tryckknappar på sidan så det är enklare att ta av och på.
Iallafall, efter bad och gröt så somnade lillen på två sekunder! Men redan klockan 18.50 så vi får väl se hur dags han vaknar imorgonbitti....

Inatt var en bökig natt, han vaknade av och till flera gånger och sen där vid 3.30-tiden så gick det inte att söva om honom! Till slut gick Ante upp och gjorde en flaska ersättning, fick i honom 180 ml och sen sov han som en liten gris till 7.45! Stackars barn, får ingen mat...

Justdet! Idag tog sig lillen fram ca 1 meter med gåstolen! Snart rusar han väl runt här hemma ;)


Det trycker på...

1 kommentar: