torsdag 18 mars 2010

6 månader!

Idag fyller lillen 6 månader! Tiden går alldeles för fort, som jag säkert redan skrivit varje gång han blivit en månad äldre ;)

Sista besöket på barnkliniken för ett tag framöver var det idag, och dom är ju lika trevliga som alltid därborta! Sen att dom tycker Harry är så otroligt gullig och charmig gör dom ännu trevligare ;)
Carina berättade att dom hade ringt från hjärtmottagningen (där vi gjorde ultraljudet på halsen) för att säga vilket charmtroll han var. Då sträcker man lite extra på sig!
Som vanligt gick det bara fint, förutom att lillen har ungefär lika mycket tålamod som ryms i hans lilltå...inte mycket alltså.
Han skulle titta på en dataskärm idag, med svart/vita ränder som rörde sig fram och tillbaka, och hade elektroder på huvudet som registrerade när han inte längre såg linjer utan en "slät" bild.


För att hålla alla sladdar på plats, så fick han en otroligt fin mössa! Väldigt lik den han fick på förlossningen :)
Lagom tills det var dags att ta blodprov var lillen både trött och hungrig, sällan en bra kombination. Som tur var hade vi med oss en burk fruktpuré som han fick innan vi for för att inte bli vrålhungrig innan vi kommit hem.

Annars har vi bakat idag, morotskaka och hallongrottor. Mumma! Imorgon blir det en liten mammaträff då stackars Teodor fått 3 dagars-feber och Chanelles mamma ska jobba, så det blir Jasmine och Lo som kommer. Ska bli mysigt!

Nu är det slut på ersättning för lillens del, imorgon börjar vi med välling. Får se vad han tycker om det, men än så länge har han inte varit kinkig med nya smaker och konsistenser så vi hoppas på att det gäller även det här.
Om det går bra, så hade jag nog tänkt att han ska äta vanlig mat till middag istället för gröt, som han äter nu, och sedan välling till 22-målet.
Gäller bara att Harry är med på samma planer ;)


Det är roligt att banka på mammas dator

2 kommentarer:

  1. Hipp hipp hurra för Harry! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis Harry! :)

    Stort att börja käka vanlig mat! :) Men jag hoppas ni har i tanken att välling inte innehåller ens en bråkdel av alla näringsämnen som ersättningen gör. Men du är ju värsta matproffset, så jag behöver knappast oroa mig. ;)

    Hoppas vi kan träffas snart!

    SvaraRadera