onsdag 10 mars 2010

Vaccinering

Idag var det dags för 6-mån.vaccineringen, och det gick jättebra! Den här gången var dom två stycken så dom tog dom samtidigt. Han grinade bara en jättekort stund sen var han glad igen :)
Nu väger han 7590 gram och är 65,5cm lång, men hon sträckte inte ut honom särskilt mycket så vi får se nästa vecka då vi ska till Barnkliniken hur lång han är där. För då är det dags för vägning och mätning igen.
Sen ringde dom från BK och dom hade hittat mössan jag tappade igår :D Himla snällt av dom att höra av sig!
Från och med nu så får Harry 6-månadersmat, och vi började med Äpple/pärongröt till middag. Vi gör ju samma sak varje gång han ska äta, så han vet vad som väntar, och den här gången så blev han så glad att han tjöt rakt ut!
Imorgon är det föräldraträff på bvc, eftersom lillen är i princip helt frisk nu så tror jag vi tar och åker dit. Men det beror lite på hur natten blir, hoppas han sover gott. Gav honom en alvedon efter badet för han kändes lite varm och var ovanligt grinig men annars inte märkbart påverkad av sprutorna.


3 kommentarer:

  1. Gladskiten! :) Tur ni hade att dom ringde om mössan!
    Måste nästan prata med Elle nått om hon vill ordna en familjemiddag snart ;)

    SvaraRadera
  2. Ja absolut. Ja, Wille är ju frisk nu iaf. Bara jag kvar... Men borde bli frisk när som nu. Har ju varit förkyld ett tag nu.

    SvaraRadera
  3. Ja verkligen. Brås på storebror :P

    SvaraRadera