måndag 8 mars 2010

På bättringsvägen

Nu är lillen nästan tillbaka i sin vanliga form igen! Är bara hostan som inte riktigt vill ge sig, men den är då inte sämre iaf.
Dagen såg väldigt lovande ut när vi vaknade imorse, och vi bestämde oss för att ta en promenad i stan. När vi gått en rejäl sväng och var på väg till Antes jobb så började det helt plötsligt att regna och tokblåsa. Och det regnade inte lite kan jag säga!! Tur vi hade med oss regnskyddet till vagnen så det var bara att knata vidare.
Lagomt tills vi kommit fram till Ante så kom solen fram igen! Jaja, fick ju strålande sol när vi gick tillbaka :)
Idag har han träffat Harry Sr, lillen tyckte det var väldigt roligt! Harry Jr är verkligen lättroad, han ler åt alla! Sen fick han ett smeknamn från Martina; Haribo. Våran lille godispåse ;)

Ingen mammaträff den här veckan heller! Känns riktigt tråkigt, blir nu två veckor utan att ha träffats. Det är ju veckans höjdpunkt! Men ska se till att baka någe riktigt gott när dom kommer hit, hoppas verkligen att vi alla är friska så det kan bli nästa vecka!
Annars är det mest läkarbesök och BVC som gäller för oss dom närmaste dagarna. Får se om lillen kan ta sina sprutor på onsdag nu när han precis har varit sjuk. Måste ringa imorgon och höra med dom.



Lillen gillar sin nya nalle han fått från gudföräldrarna
Redan haj på datorer

Leker lite i soffan
Fördelen med tidiga mornar är att vi hinner umgås hela familjen i lugn och ro innan Ante ska på jobbet. Sen så hinner man ta några bilder också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar