lördag 27 mars 2010

Shoppingdag

Idag köpte vi lillens nya bilstol, är riktigt fin! Tack farmor Ellenor!
Eftersom hans lilla kusin verkar ha bråttom till världen så var det dags att skaffa en egen.
Ska bli skönt att slippa babyskyddet nu, är alldeles för tungt men är ju en fördel att kunna kånka med sig hela kitet när han somnat i bilen.
Sen var vi en sväng på Jysk och Rusta men där var totalt kaos! Tror halva stan var där samtidigt!
Nu har vi ju en rejäl frys, så den här gången storhandlade vi på riktigt! Vi har även börjat göra en veckomatsedel, får se hur länge vi håller oss till den ;)

Hade köpt God Natt-gröt för att se om det gör någon skillnad på natten, men den smakade ju skit! Harry ville inte äta den och han brukar inte vara kinkig, så var bara att hälla bort och köra på hans vanliga äppelgröt istället.
Får se om det går att köra 50/50 med en annan gröt eller om det bara är att hiva iväg den.
Han har börjat prata väldigt mycket, hela dagarna! Sen verkar han ha kommit på att han har en tunga för nu gör han olika ljud med hjälp av den, tidigare var det mera monotona toner.

Eftersom vi farit runt mest hela eftermiddagen så har inte lillen riktigt sovit ordentligt, vilket resulterade i att han somnade i min famn vid 18-tiden. Så mysigt! Kommer inte ihåg sist han gjorde det. Vi hade försökt få honom att sova flera gånger men så fort vi la ner honom i sängen skrek han som en stucken gris, så det var inte lönt.
Nu sover han iaf i sin säng, somnade prick 19.00 efter att han "sjungit" sig själv till sömns.


Liten tröttis

Lillen pratar med sin leksak

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar