tisdag 9 mars 2010

Lite kvällsshopping

Idag var vi en sväng på sjukhuset för att göra ultraljudet som ingår i Tumme-studien. Lillen charmade alla på vägen genom korridorerna :)
Som vanligt så får man vänta på läkarna...och under den tiden blev Harry rätt så uttråkad! Men till slut kom doktorn och själva UL gick på 2 minuter!
Oturligt nog så tappade jag lillens "Busunge"-mössa någonstan på vägen tillbaka :/ Jaja...började ändå bli för liten. Fick the evil eye från en sköterska som stod och rökte utanför akuten för att han inte hade någon mössa.

Ikväll så hade grannens dotter MeandI-visning så jag och Ante shoppade faktiskt två tröjor. Det blev den här och den här, jättefina! Blir perfekt att ha i sommar :)
Fick även busa lite med deras nya pudelvalp Lady! Otroligt söt liten en, blir ungefär samma storlek som Sally.
När vi kom hem så åt lillen 1,5 portion gröt! Hade nog kunnat äta lite till men vågade inte ge honom hur mycket som helst, så han inte får ont i magen. Det fick bli lite fruktpuré som toppfyllning istället. Vi får nog ta och öka på hans matportioner nu, man glömmer som bort att han är 2 månader äldre nu än när vi började introducera mat.

Imorgon är det dags för 6-mån.vacc. och läkarundersökning på BVC. Hoppas det går hyfsat smärtfritt, får ta med någon rolig leksak så han blir lite distraherad. Ska bli spännande och få veta hur lång han än, vikten vet vi eftersom han blev vägd på akuten. Nu är han uppe i 7275 gram! En riktigt stor pojke :)
Kläderna har han i storlek 74, om än lite lite stora...
Lutar sig tillbaka efter en god lunch

Nu är fötterna väldigt intressanta

1 kommentar:

  1. Åh dom tröjorna är så himla fina! :)
    Oj vad han väger. Borde väl va ganska lång? För han är ju ingen knubbis :P

    SvaraRadera