måndag 1 mars 2010

Sjuk...

Lillen är sämre idag, har en besvärlig hosta och snuva. Så vi tog en tur ner på stan och gick på apoteket för att köpa näsdroppar. Nu är han så tung att det inte går att bära runt på honom i bilstolen, så packade ner honom i vagnen! Han somnade och sov gott i ca 1 timme :)
Passade på att lämna en beskrivning på ett silversmycke som Kristina ska göra, ska bli ett namnhalsband.
När vi ändå var i stan så knatade vi in och hälsade på mormor på jobbet. Var väldigt länge sen vi var där så det var på tiden.


Visar mormor hur datorn fungerar

Han sover iaf gott på nätterna, vilket är himla skönt! Men igår hann vi tänka att vi komma aldrig att få i säng honom. Efter att ha returnerat middagen så verkar det ha blivit lite bättre och han knoppade in ca 19.20. Fick i honom 140ml ersättning sovandes vid 22 och sen sov han ända till kl.5.50 imorse :)
Vi skulle egentligen ha träffat Liza och Elly idag på en fika, men det går ju inte när lillen mår som han gör. Därför får vi även skjuta upp besöket till Carro och lilla Majlis som skulle varit imorgon och hoppas att han är piggare till på onsdag då mammorna ska komma. Om inte, så kanske till på torsdag för en inplanerad playdate med Lilly.
Vi får se...

2 kommentarer:

  1. Jobbade inte din mamma på Ålidhem?

    SvaraRadera
  2. Okej. Men har hon samma jobb då, eller bytt helt?
    Hahaha, har inte tagit mej för det än... Får väl skylla på att det varit mycket plugg :P

    SvaraRadera