lördag 20 mars 2010

Lugn Lördag

Eftersom vi numera bara har en bil, fick vi skjutsa Ante till jobbet imorse. Och när vi ändå var i stan så for vi och hälsade på mormor, tog en promenad och fikade :)
Lillen har en ny favoritleksak, och det är inte någon av dom fina leksakerna han har!


Man kan ha mycket roligt med en tändsticksask...
När Ante slutat jobbet for vi till Barnens Hus för att kolla på en ny bilbarnstol, är dags att byta nu. Hittade en jättefin, som det nog blir. Ser ut så här, färgen blir nog en mörkgrå med ljusgrå detaljer.
Vällingen igårkväll var en riktig hit! Men gjorde bara 110ml eftersom han aldrig ätit mer än så tidigare med ersättningen, såklart ville han ha mer. Och när vi äntligen gjort mer och fått det i lagom temperatur så ville han inte ha längre...
Nu vet vi till ikväll att det är lika bra att göra en full flaska! Annars så sov han bara bra, vaknade en snabbis vid 3.30 men somnade om till 6.40. Vi vaknade av att lillen låg och pratade högt och glatt i sin säng :)
Däremot så blir vår katt nackad snart! Blir tokig! Börjar böla mitt i natten och ska ut, och försöker man låstas sova så sticker han upp huvudet precis framför ansiktet på en och gnölar! Vill ju inte att han ska väcka Harry så det är bara att stiga upp och släppa ut honom, för det är ingen idé att hoppas på att Ante ska släppa ut honom för han vaknar aldrig...

Lillen roar sig själv i bilen
Stora killen i soffan
Imorgon är det fullt ös! På morgonen är det babysim och sedan bär det iväg till Övik och hälsa på farmor och farfar i deras nya hus :)

2 kommentarer:

  1. Såg ut som en bra bilbarnstol! :) Ja han tar ju snart i taket "lillen" :P

    SvaraRadera
  2. Jessica b21 mars, 2010

    Vi har den bilbarnstolen och vi är verkligen super nöjda,Lo verkar sitta så skönt :)

    SvaraRadera